Her melder du deg på årets årskonferanse og årsmøte, som finner sted på Clarion Hotel Energy i Stavanger 21.-23. april.

Fyll ut skjemaet for å melde deg på. Vi bestiller og dekker hotellrom, men du må selv bestille og legge ut for reise på billigste måte. Du må være på hotellet 18.30 fredag 21.4. Du får utdelt reisedekkingsskjema i Stavanger. Alle påmeldte får tilsendt praktisk informasjon på forhånd. Det er en egenandel på kr 500, som du vil få faktura på. Dette dekker alle måltider under oppholdet. (Det er mulig å møte på kun på årsmøtet uten egenandel og overnatting.) Medlemskontingenten 2017 må være betalt FØR påmeldingsfristen 30. mars går ut.

Adresse: Postboks 126 Tveita • 0617 OSLO