Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.styreleder
Tlf. 91997281

Cecilie Bråthen, nestleder

Helle-Karin Hanssen, økonomiansvarlig

Åslaug Helland, styremedlem

Pål Røsand, styremedlem

Lise Bratli, styremedlem

Ole Knutsen, styremedlem

Sol Nymoen, styremedlem

Mariann Bekkos, varamedlem

Karine Tveiten Kjörk, varamedlem

Liselotte Bjelke, varamedlem

Vedtekter

Vedtektene ble først vedtatt på stiftelsesmøtet 9. november 2008 og sist revidert 22. april 2017.

Last ned (pdf)

Handlingsplan 2014–2017

Handlingsplanen ble vedtatt på årsmøtet 2014 og gjelder fram til og med 2017.

Last ned (pdf)

Årsmeldinger

Årsmeldingene er styrets beretning for arbeidsperiodene og blir godkjent av årsmøtet.

2014 | 2015 | 2016

Reiseregningsskjema til nedlasting (.xls)

Den 23. og 24. november 2007 inviterte en prosjektgruppe bestående av medarbeidere fra Kreftforeningen og Rikshospitalet lungekreftpasienter og deres pårørende til møte. Møtet viste at det var stor interesse for en lungekreftforening, og et interimsstyre ble dannet.

Interimsstyret jobbet fra januar til november 2008 med markedsføring av foreningen i ulike medier, for utvikling og spredning av informasjonsmateriell, og ikke minst i forbindelse med planlegging av foreningens stiftelse.

I forkant av stiftelsen deltok representanter fra interimsstyret i et innslag for NRK-programmet Puls den 03.11. Innslaget finnes på NRK nett-TV.

7 til 9. november ble det avholdt en vellykket stiftelsessamling med deltagere fra hele landet. Foreningen ble formelt stiftet søndag den 9. november 2008, og et styre ble nedsatt.

I april 2009 holdt foreningen sitt første landsmøte, på Thon Hotel Linné i Oslo.