user_mobilelogo

Nyheter

 

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Selv om vi allerede i dag synes vi er godt i gang med vårt viktige arbeid, så trenger vi mange flere medlemmer for å bli en livskraftig forening.

Bli medlem nå!

Minnegaver

Lungekreftforeningen får ofte minnegaver ved at avdøde eller etterlatte ønsker at det skal gis penger til arbeidet vår forening driver. Gavene Lungekreftforeningen mottar, vil gå til å støtte forskning på lungekreft.

Minnegavekonto: 1202.31.61298. Merk innbetalingen med avdødes navn.

IBAN: NO3212023161298
SWIFT: DNBANOKKXXX

Vipps:

Salgssted Lungekreft, vippsnummer 523205 

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotellkjede og består av over 170 hoteller på over 100 destinasjoner i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum.

Nordic Choice består av kjedene: Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion, Clarion Collection og Nordic Hotels & Resorts.

For deg som gjest betyr dette kort vei til nærmeste hotell og dermed stor valgfrihet.

Som medlem av Lungekreftforeningen får du 5 prosent på samtlige hoteller, og 10 prosent på Clarion Hotel Royal Christiania ved Oslo S.

For å kunne benytte denne avtalen må du benytte en kode. Koden vil dere få sammen med medlemskontingenten når vi sender den ut. Du kan også få den ved å henvende deg til oss på e-post.

Reservasjon av hotellrom online:

Gå inn på www.nordicchoicehotels.no. Opprett din egen bruker under «registrer deg», velg registrering av web-profil, fyll inn opplysninger det blir bedt om, klikk på fortsett. Under «legg til bedriftsavtale» setter du inn koden du har fått oppgitt på medlemsfakturaen (8 siffer), da kommer opp «lungekreftforeningen». Bekreft denne, og gå videre.

Reservasjon via telefon:

Ring vårt kundesenter på tlf. 23 10 80 00.

Husk å oppgi at du er medlem av lungekreftforeningen ved bestilling og innsjekk.

Kontakt oss

Telefon: 934 70 121

Adresse: Rosenkrantz' gate 7 • 0159 OSLO

E-post: post@lungekreftforeningen.no

Kreftlinjen

Telefon: 800 57 338 eller 800 KREFT

E-post: kreftlinjen@kreftforeningen.no

Åpent hverdager