Lungekreft rammer hvert år i overkant av 2800 nordmenn. Er du eller en av dine nærmeste én av disse?

Lungekreftforeningen ble stiftet 9. november 2008 av pasienter, tidligere pasienter og pårørende. Vårt mål er å gi hjelp, støtte og råd til pasienter som har eller har hatt lungekreftdiagnose, og ivareta deres og deres pårørendes interesser.

Det har skjedd mye positivt innen lungekreftforskning i de senere årene. Lungekreftforeningen vil bli et forum for utvikling av kunnskap og erfaringer om sykdommen. Vi skal også være et talerør overfor myndighetene.

Lungekreftforeningen skal bl.a.:
• arbeide med å gi opplysning og veiledning om lungekreft og behandling av sykdommen overfor pasienter og deres pårørende
• etablere besøktjeneste og drive likemannsarbeid

Adresse: Postboks 126 Tveita • 0617 OSLO