Den ubarmhjertige sykdommen frarøvet ham kona, konas tvillingsøster, hans egen søster – og rammet ham selv. Nå vier Oddvar Bakke (70) pensjonisttida til kreftsaken.

Den pensjonerte sjømannen, lokalpolitikeren og samfunnsaktøren fra Rørvik sitter nå i landsstyret for Lungekreftforeningen på femte året. Han vil bruke ytterligere ett år i arbeidet for kreftsaken. Kongstanken er bedre hjelp og støtte for pårørende til mennesker som rammes av kreft. Vår egen Oddvar Bakke er intervjuet i Namdalsavisa. Les hele saken her.

Adresse: Postboks 126 Tveita • 0617 OSLO