user_mobilelogo

Nyheter

 

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Selv om vi allerede i dag synes vi er godt i gang med vårt viktige arbeid, så trenger vi mange flere medlemmer for å bli en livskraftig forening.

Bli medlem nå!

Minnegaver

Lungekreftforeningen får ofte minnegaver ved at avdøde eller etterlatte ønsker at det skal gis penger til arbeidet vår forening driver. Gavene Lungekreftforeningen mottar, vil gå til å støtte forskning på lungekreft.

Minnegavekonto: 1202.31.61298. Merk innbetalingen med avdødes navn.

IBAN: NO3212023161298
SWIFT: DNBANOKKXXX

Vipps:

Salgssted Lungekreft, vippsnummer 523205 

logoLungekreftforeningen er en liten pasientorganisasjon. Men vi vil gjerne øke medlemstallet! Selv om lungekreftpasienter – og pårørende – ofte blir slått ut av sykdommen, har vi relativt sett mange aktivister og likepersoner som gjør en enorm innsats for medpasientene sine. Vi nærmer oss 500 medlemmer – det gjenstår ca. 40 for å nå målet. Derfor vil vi premiere den som verver medlem nummer 500! Hun eller han vil motta 500 kroner som symbolsk påskjønning for innsatsen og få ros i medlemsbladet vårt Pust.

Vi må ha navn, adresse, mobilnummer, helst e-postadresse og fødselsdato, samt om det nye medlemmet er pasient/tidligere pasient eller pårørende. Du kan gjerne benytte dette skjemaet for å sende inn vervingen. Og så må du sende oss en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med ditt navn og navnet på det nye medlemmet, slik at vi vet at nettopp du har vervet ham eller henne. Vervekonkurransen foregår fram til nyttår eller inntil vi har nådd 500! Lykke til!

Kontakt oss

Telefon: 934 70 121

Adresse: Rosenkrantz' gate 7 • 0159 OSLO

E-post: post@lungekreftforeningen.no

Kreftlinjen

Telefon: 800 57 338 eller 800 KREFT

E-post: kreftlinjen@kreftforeningen.no

Åpent hverdager