Lungekreftforeningen mener Beslutningsforum skyver hensynet til andre pasienter foran seg, når de sier nei til dyre legemidler. Det mener Lars Vorland er feil.

– Vi nærmer oss et todelt helsevesen. Dette er en situasjon som burde vært unngått. Det er i dag en altfor tidkrevende prosess fra markedsføringstillatelse for et medikament foreligger, til Beslutningsforum beslutter å ta medikamentet i bruk, sier Henrik Aasved, styremedlem i Lungekreftforeningen til Dagens Medisin.

Les hele saken hos Dagens medisin