Statsminister Erna Solberg åpnet helsekonferansen 2014.Statsminister Erna Solberg åpnet helsekonferansen 2014.Vi var tre fra lungekreftforeningen som deltok på konferansen, Alf Gullik Hansen og Ivar Nummedal var med på «Torget» der flere foreninger fikk plass til å vise fram sine prosjekter.

Alf Gullik på Kreftforeningens stand med Vardesenteret, Ivar med Kreftkafe i Kristiansund og undertegnede var bare deltager.

Tekst og foto: Rita Slåbakk

Gjennomgangstema for hele konferansen var brukere, brukermedvirkning, likepersonstjeneste og som overskrift: Pasientens Helsevesen.

Foredrag fra denne konferansen ligger på nett. www.helsekonferansen.no. Mye interessant å lese der.