user_mobilelogo

Nyheter

 

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Selv om vi allerede i dag synes vi er godt i gang med vårt viktige arbeid, så trenger vi mange flere medlemmer for å bli en livskraftig forening.

Bli medlem nå!

Minnegaver

Lungekreftforeningen får ofte minnegaver ved at avdøde eller etterlatte ønsker at det skal gis penger til arbeidet vår forening driver. Gavene Lungekreftforeningen mottar, vil gå til å støtte forskning på lungekreft.

Minnegavekonto: 1202.31.61298. Merk innbetalingen med avdødes navn.

IBAN: NO3212023161298
SWIFT: DNBANOKKXXX

Vipps:

Salgssted Lungekreft, vippsnummer 523205 

kreftinformasjon.noKreftinformasjon.no er et nettsted for deg som på en eller annen måte er berørt av kreft. Nesten alle har noen de kjenner, nære eller kjære som har fått diagnosen. Ingen erfaring er lik og opplevelsen av det er veldig individuell.

På kreftinformasjon.no finner du  artikler om prostatakreft, brystkreft, lymfekreft, hudkreft, lungekreft, livmorhalskreft, hjernesvulst m.m. I samarbeid med Kreftforeningen gir vi deg personlige historier, nyheter om kreftomsorgen og forskning, informasjonsbaserte artikler som fokuserer på forskjellige typer kreft, behandlinger, og mer.

Det er mange viktige spørsmål som vi alle kan engasjere oss i, og derfor håper Kreftforeningen at dette nettstedet vil berøre og inspirere deg som leser slik at vi sammen kan forbedre kreftomsorg og bevissthet om Kreft i Norge. La oss stå sammen i kampen mot Kreft. 

Gå til kreftinformasjon.no

Kontakt oss

Telefon: 934 70 121

Adresse: Rosenkrantz' gate 7 • 0159 OSLO

E-post: post@lungekreftforeningen.no

Kreftlinjen

Telefon: 800 57 338 eller 800 KREFT

E-post: kreftlinjen@kreftforeningen.no

Åpent hverdager