Det er en tøff opplevelse å ha en mor eller far som lever med eller dør av kreft. Noen barn og unge vil ha mange og sterke reaksjoner, andre ikke. Selv om barnet eller ungdommen ikke viser tydelige reaksjoner er de ikke uberørt av det som skjer.

Tekst: Kreftforeningen.no

Tre filmer om barn og unge som pårørende til kreft: Vi har produsert tre filmer som gir råd og inspirasjon til hvordan vi kan ivareta barn og unge som er pårørende til noen med kreft.

Les hele saken og se videoene hos Kreftforeningen