VestfoldLungekreftforeningen ønsker å samle sine medlemmer i Vestfold for å diskutere mulighet for å starte opp et eget lokallag i Vestfold.

Vi møtes 19.juni kl. 18-19 Kreftforeningens lokaler i Tønsberg, Øvre Langgate 42.

Sammen med våre medlemmer i Vestfold ønsker vi å lufte tanker rundt oppstart av et eget lokallag, samt se om det er interesse for felles aktiviteter, for eksempel  gågrupper og samtalegrupper. Tips om foredragsholder til medlemsmøter og informasjon om likepersoner i Vestfold vil også stå på agendaen.

Det blir enkel servering.

Har du flere spørsmål eller vil komme med innspill? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi setter også pris på en beskjed om du er interessert i å komme på møtet – send en mail til:

Karine Tveiten Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vel møtt!

Karine Tveiten og Pål Røsand – initiativtakere