Har du lyst å være med på spasertur med noen medlemmer av lokallaget Lungekreftforeningen Oslo-Akershus? Møt opp i Sognsvann ved kiosken ved bommen torsdag 12. oktober kl. 12.00. Du vil finne frem til gruppen siden et av våre medlemmer har vårt medlemsblad «Pust» i hånden.

Vi går tur i et tempo som passer for alle, selv om du skulle ha dårlig pust (det er mange av oss andre som har det også), og du klarer å henge med. Husk det er lettere å gå på tur sammen med andre i samme situasjon.

Vi pleier å ta oss en tur hver 14. dag på forskjellige steder i Oslo-området. Er du forhindret å møte den dagen, men har lyst å være med neste gang, da kan du ringe til Eva tlf: 917 31 614 (etter 12. oktober) for å vite hvilken dag neste tur vil gå av stabelen og møtepunkt.

Vel møtt.