user_mobilelogo

Nyheter

 

Nyhetsarkiv

Bli medlem

Selv om vi allerede i dag synes vi er godt i gang med vårt viktige arbeid, så trenger vi mange flere medlemmer for å bli en livskraftig forening.

Bli medlem nå!

Minnegaver

Lungekreftforeningen får ofte minnegaver ved at avdøde eller etterlatte ønsker at det skal gis penger til arbeidet vår forening driver. Gavene Lungekreftforeningen mottar, vil gå til å støtte forskning på lungekreft.

Minnegavekonto: 1202.31.61298. Merk innbetalingen med avdødes navn.

IBAN: NO3212023161298
SWIFT: DNBANOKKXXX

Vipps:

Salgssted Lungekreft, vippsnummer 523205 

VestfoldLungekreftforeningen ønsker å samle sine medlemmer i Vestfold for å diskutere mulighet for å starte opp et eget lokallag i Vestfold.

Vi møtes 19.juni kl. 18-19 Kreftforeningens lokaler i Tønsberg, Øvre Langgate 42.

Lungekreftkonf 2

Leder Per Olthuis åpnet årets Lungekreftkonferanse, hvor omtrent 100 medlemmer – både pasienter og pårørende, samt helsepersonell deltok.

For første gang hadde medlemmer som ikke var til stede mulighet til å følge foredragene live fra Lungekreftforenings kanal på Youtube. Det var en engasjert forsamling som hadde mange spørsmål til foredragsholdere underveis.

Lungekreftkonferansen ble arrangert 12. mars 2018 på Thon Hotel Opera. Du kan her se foredragene.

Se opptak av foredragene fra årets Lungekreftkonferanse.

https://www.youtube.com/channel/UCNZBPqzJEjfzm4cm2syTazw

Programmet for konferansen (pdf)

Velkommen til årets konferanse- og årsmøtehelg i Lungekreftforeningen lørdag 28. til søndag 29. april, på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, Rosenkrantzgaten 7, Bergen.

Lungekreftforeningen feirer tiårsjubileum i år – dette vil vi naturligvis markere denne helgen! Alle medlemmer og andre interesserte er hjertelig velkomne til den årlige landskonferansen, mens medlemmer også inviteres til årsmøtet.

Vi ønsker velkommen til lungekreftkonferansen 2018! Programmet passer for pasienter, nærstående og deltakere fra helsevesenet og andre som arbeider med lungekreftpasienter. 

Thon Hotel Opera (sjøsiden av Oslo S)

Har du lyst å være med på spasertur med noen medlemmer av lokallaget Lungekreftforeningen Oslo-Akershus? Møt opp i Sognsvann ved kiosken ved bommen torsdag 12. oktober kl. 12.00. Du vil finne frem til gruppen siden et av våre medlemmer har vårt medlemsblad «Pust» i hånden.

Vi går tur i et tempo som passer for alle, selv om du skulle ha dårlig pust (det er mange av oss andre som har det også), og du klarer å henge med. Husk det er lettere å gå på tur sammen med andre i samme situasjon.

Vi pleier å ta oss en tur hver 14. dag på forskjellige steder i Oslo-området. Er du forhindret å møte den dagen, men har lyst å være med neste gang, da kan du ringe til Eva tlf: 917 31 614 (etter 12. oktober) for å vite hvilken dag neste tur vil gå av stabelen og møtepunkt.

Vel møtt.

Kontakt oss

Telefon: 934 70 121

Adresse: Rosenkrantz' gate 7 • 0159 OSLO

E-post: post@lungekreftforeningen.no

Kreftlinjen

Telefon: 800 57 338 eller 800 KREFT

E-post: kreftlinjen@kreftforeningen.no

Åpent hverdager