10. og 17. mars 2016 arrangeres det lungekreftkurs for lungekreftpasienter og pårørende på Lærings- og mestringssenteret i Helse Bergen.

Målet med dette 2-dagers kurset er: Å bidra til styrke og trygghet til mestring av hverrdagen gjennom:

• kunnskap om sykdom og behandling
  • mulighet til å stille spørsmål til forskjellige fagpersoner
  • møte andre i samme situasjon
  • å få motivasjon og hjelp til selvhjelp

For nærmere informasjon og påmelding, se: http://www.helse-bergen.no/no/Hendelser/Sider/Lungekreft---mars-2015.aspx