Salten/Bodø Golfklubb tilbyr medlemskap til medlemmer i Kreftforeningen for kun kr 500 i året. Dette kan være fin mosjon for lungekreftpasienter som ikke orker mer anstrengende idretter.

Medlemskapet inkluderer fritt spill på banen på Myklebostad og gir mulighet for å spille på alle baner i Norge mot å betale greenfee.

Kontaktperson:
Sigve Bollestad, daglig leder
Telefon 908 79 304
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.