Det var selvfølgelig kake under åpningen.Venterommet på onkologisk avdeling på Drammen sykehus fikk i helgen et realt ansiktsløft og et skikkelig kjøkken.

Det er et år siden Cecilie Bråthen og Janette Hoel møttes for første gang. Begge som pasienter på et behandlingsenter, Cecilie fra onkologisk avdeling på Drammen sykehus.

Et av temaene de begge var opptatt og de kom i snakk om var hvor stusselig det var på venterommet på sykehuset i Drammen. De to damene visste imidlertid råd, og sponsorer som HTH Kjøkken i Drammen har nå gjort det mulig å innvie et splitter nytt venterom.

Les hele saken hos DRM24